سرویس سیاست مشرق- علی ابراهیمزاده از عناصر رسانهای وابسته به مصیعلینژاد در خارج از کشور، با انتشار ویدیویی در شبکههای اجتماعی، از تاسیس یک نهاد جدید خبر داد. این نهاد با عنوان «خیریه زن زندگی آزادی» قصد دارد از آسیبدیدگان اغتشاشات پائیز ۱۴۰۱ حمایت مالی کند. تاکنون حدود ۳ هزار دلار از طریق این خیریه جمعآوری شده است.
پس از انتشار این فراخوان در فضای مجازی، بسیاری از کاربران برانداز نسبت به این طرح اعتراض کردند. بخش مهم و قابل توجه این اعتراضات از سوی عناصر فعال در آن اشوبها بوده است.
این «خیریه» مجازی در حالی برای جمعآوری پول برای لیدرهای اغتشاشات طراحی شده بود، که به نظر میرسد خود از این ماجرا بیخبر بوده و به مخاطبانشان هشدار دادند که در دام این کلاهبرداری گرفتار نشوند.
برخی عناصر فعال در آشوبهای پاییزی که میانه خوبی هم با تجزیه طلبان و مسیح علینژاد ندارند، باند مسیح علینژاد را کاسب خون خطاب کرده و مدعی شدند اغتشاشات «زن زندگی آزادی» به فضایی برای کاسبی و کسب درآمد اپوزیسیون تبدیل شده است.
این طرح، بین کاربران شبکههای اجتماعی هم بازخورد مثبتی نداشت. در بین معترضان، کاربرانی نیز دیده میشود که پیشتر در طرحهای جمعآوری کمکهای مالی گذشته نیز شرکت کرده بودند و حالا این خیریه را نمایشی برای کاسبی و «موسسه گدایی» میخوانند!
چندی پیش هم یک تیم رسانهای با عنوان «Iranian Diaspora Europe» و فعال در توئیتر از علیرضا آخوندی خواسته بود تا درباره پولهایی که در دوران اغتشاشات به جیب زده است توضیح دهد، این گروه با بررسی پاسخ آخوندی متوجه تخلفات مالی او شده بود. در واقع این تیم رسانهای پیشتر با علیرضا آخوندی همکاری میکرده است. آخوندی با این تیم به اختلاف افتاد و عدم پاسخگویی قانع کننده او برای مخارج خود از فاندهای دریافتی به بهانه اغتشاشات، موجب شده بود این تیم علیه او افشاگری کند.
آخوندی چندین موسسه با سقف ۱۰۰هزار دلاری با هدف دریافت فاند(کمک هزینه) تاسیس کرده بود. از کمک های دولتهای خارجی برای اغتشاشات، مجموع ۱۸۰ هزار کرون (بیشتر از ۱۶ هزار دلار) صرف هزینههای شخصی آخوندی شده بود. هزینه هایی مثل لباس، لوازم بهداشتی، موبایل پرچمدار لوکس، وعده های غذایی، شراب، لباس زیر زنانه و ...مواردی دیگر که نشان از سوء استفاده این فرد دارد.